Печат на тази страница

Председателят на ТПК „Михалково” е преизбран за председател на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки

Димитър Дългъчев ще бъде председател на Асоциацията за втори мандат
Понеделник, 30 Януари 2017 20:07 Публикувана в У нас Прочетена 814 пъти
Оценете
(17 гласа)
Г-н Димитър Дългъчев, г-жа Жана Величкова, г-н Светослав Атанасов и г-н Томас Кренбауер. Г-н Димитър Дългъчев, г-жа Жана Величкова, г-н Светослав Атанасов и г-н Томас Кренбауер. Снимка: „Сол Комюникейшънс” ЕООД

Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България е избрала председател и Управителен съвет за нов петгодишен мандат. Решението е било взето на Годишното отчетно-изборно събрание, състояло се на 27 януари 2017 година в София. За председател на УС е бил преизбран г-н Димитър Дългъчев - председател на ТПК „Михалково“, предприятието, което бутилира единствената у нас естествено газирана минерална вода.

 

Ръководството на Асоциацията е заявило, че ще продължи да участва активно в развитието и внедряването на добрите производствени практики в бранша, ще работи за актуализиране и допълване на законодателството в бранша и ще подпомага и насърчава интересите на производителите на безалкохолни напитки.

 

От името на УС на Асоциацията, г-н Дългъчев е връчил грамоти за активна подкрепа, коректност, колегиалност и съдействие през годините за издигане на авторитета на браншовата организация на г-жа Жана Величкова – Изпълнителен директор на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България , г-н Светослав Атанасов - Изпълнителен директор на Coca-Cola ХБК България и г-н Томас Кренбауер – изпълнителен директор на Девин АД.

 

Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България е основана през 1995 г. и представя голяма част от иновативната и динамична безалкохолна индустрия. Тя защитава интересите на фирми, производители на напитки, на доставчици на опаковки, суровини, материали, машини и съоръжения. Асоциацията е член на Европейската асоциация на производителите на безалкохолни напитки (UNESDA-CISDA) от 1996 г., на Българска стопанска камара и Българската търговско-промишлена палата.

Влезте, за да коментирате