Българското автомобилостроене излиза на сцената

Компанията „Син Карс Интернешънъл” ЕООД представя истински български електромобили

На 04 септември 2018 г. в НДК ще бъдат представени първият български електричeски автомобил SIN S1, първият български състезателен автомобил SIN R1 GT4 и концепцията за мултифункционалния и компактен електромобил „L City”
Събота, 18 Август 2018 01:09 Публикувана в У нас Прочетена 2210 пъти
Създателят на „Син Карс Интернешънъл” ЕООД, г-н Росен Даскалов е инженер и автомобилен състезател с многогодишен опит. Създателят на „Син Карс Интернешънъл” ЕООД, г-н Росен Даскалов е инженер и автомобилен състезател с многогодишен опит. Снимка: „Син Карс Интернешънъл” ЕООД

През последните дни, г-н Росен Даскалов, собственик на „София Кар Моторспорт” - първият български състезателен отбор в Европейските GT4 серии, както и на компанията „Син Карс Интернешънъл” ЕООД - първият български производител на спортни и улични суперавтомобили, отправя персонални покани към видни работодатели и индустриалци за коктейл с название „Нашето Бъдеще”.

 

Коктейлът е организиран от компанията „Син Карс Интернешънъл” по случай представянето на първия по рода си български електрически автомобил.

 

Знаменателното събитие ще се проведе на 4 септември 2018г. от 19:00ч. във фоайето на Зала 6 на Националния дворец на културата в гр.София.

 

Програмата ще включва представяне на три проекта на компанията:
Първият български електричeски автомобил SIN S1;
Първият български състезателен автомобил SIN R1 GT4;
Концепцията за мултифункционалния и компактен електромобил „L City”, който е планиран да се произвежда в България и да се изнася в чужбина.

 

Домакинът е уведомил поканените гости, че в края на презентацията те ще могат да изпитат качествата на автомобилите на „Син Карс Интернешънъл” ЕООД.

 

Нашите читатели биха могли да разгледат впечатляващите постижения на компанията в сайта й http://sincars.co.uk/ 

Последно променена в Събота, 18 Август 2018 02:33
Теодор Дечев

Завършил ВИАС през 1984 г. Магистър по политология. Доктор по социология. От 1993 г. до 1997 г. е главен редактор на вестник “Свободен народ”. От 1998 до 2001 г. е заместник министър на труда с ресор индустриални отношения. Почетен председател на ССИ. В периода 2003 – 2012 г. е член на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). Автор е на около четиридесет научни публикации в областта на строителните конструкции и на повече от тридесет в областта на социологията, индустриалните отношения и политологията. Преподава в УНСС, НБУ и в КИА – Пловдив. Съпредседател на „Свободен народ“ - партията на свободните социалдемократи.

Уеб сайт: teodordetchev.blog.bg
Влезте, за да коментирате