Димчо Станев е новият изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България” АД

Новият изпълнителен директор е магистър – инженер „Електроника и автоматика“ и магистър „Банки и финансов мениджмънт“ от Технически университет – София
Четвъртък, 15 Ноември 2018 22:52 Публикувана в У нас Прочетена 1520 пъти
Новият изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България” АД има 18-годишен опит във финансовата сфера в областта на системния анализ, ръководство на  организацията на банкови дейности, управление на бизнес процеси и процедури, проекти и клонове на голяма международна банка. Новият изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България” АД има 18-годишен опит във финансовата сфера в областта на системния анализ, ръководство на организацията на банкови дейности, управление на бизнес процеси и процедури, проекти и клонове на голяма международна банка. Снимка: Пресцентър на „ЧЕЗ Електро България” АД.

От 1 ноември 2018 г. Председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД е Димчо Станев. Той е магистър – инженер „Електроника и автоматика“ и магистър „Банки и финансов мениджмънт“ от Технически университет – София.

 

Има 18-годишен опит във финансовата сфера в областта на системния анализ, ръководство на организацията на банкови дейности, управление на бизнес процеси и процедури, проекти и клонове на голяма международна банка.

 

Професионалният му опит е свързан и с ръководството на продажби, глобално бизнес обслужване и управление на клоновата мрежа на лизингова компания.

 

Димчо Станев става част от екипа на ЧЕЗ Груп в България през ноември 2012 г., когато заема позицията Директор „Обслужване на клиенти“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД.

Влезте, за да коментирате