Кандидат – студентите на НАТФИЗ пак са ранобудни

Петък, 23 Август 2019 12:59 Публикувана в У нас Прочетена 2424 пъти
Двата факултета на НАТФИЗ - „Сценични изкуства“ и „Екранни изкуства“ ще приемат 220 първокурсници в 27 бакалавърски и магистърски. Двата факултета на НАТФИЗ - „Сценични изкуства“ и „Екранни изкуства“ ще приемат 220 първокурсници в 27 бакалавърски и магистърски. Снимка: НАТФИЗ - Национална академия за театрално и филмово изкуство

Днес, 23 август, час преди обявеното за записване време - 9.30 ч., пред касата на НАТФИЗ се струпаха първите, ранобудни и нетърпеливи да подадат своите заявления кандидат-студенти.

Документите ще се приемат до 17.30 ч. на 28 август, а изпитите по традиция ще се проведат в дните между 1 и 10 септември.

25 изпитни комисии с близо 70 преподаватели и 30 изпитни пространства (сцени, ателиета, студиа и т.н.) в трите сгради на Академията, очакват да видят и оценят представянето на кандидат-студентите.

Двата факултета „Сценични изкуства“ и „Екранни изкуства“ ще приемат 220 първокурсници в 27 бакалавърски и магистърски.

Новоприетите първокурсници във факултет „Екранни изкуства“, ще започнат учебната 2019/2020 година с интензивен уъркшоп в Юндола – „Основи на аудиовизуалното производство“, който се организира от НАТФИЗ за шеста поредна година.

Информация относно записването и изпитите, се предоставя в Учебен отдел или на сайта на Академията http://natfiz.bg.

НАТФИЗ пожелава на добър час на всички кандидат-студенти!

Влезте, за да коментирате