Халваджиян призова журналистите да не отразяват Сидеров

Сряда, 26 Юни 2013 09:25 Публикувана в У нас Прочетена 671 пъти

Продуцентът на "Глобал филмс" Магърдич Халваджиян призова журналистите да не обръщат внимание на Волен Сидеров. Вчера стана ясно, че тежки съдебни дела очакват Волен Сидеров след телевизионната изява, при която нарече Мария Игнатова "проститутка, която е била играчка на мутрите".

Ще го съди самата Игнатова, но също и приятелят й Димитър Рачков, както и Халваджиян. "Не за един лев, а за доста сериозна сума ще го съдя", заяви Халваджиян.

 

По своята телевизия "Алфа" оня ден Волен Сидеров каза: "Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира" се гаврят с „Атака". Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините, Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение. Сега се опитват да се гаврят и да иронизират това, че колегите ми сложиха някакъв плот от маса, да ме предпазват, който аз непрекъснато избутвах, и им казах, че не искам да ме предпазват и че няма нужда от това, че искам да говоря на тези, макар че срещу себе си виждах море от агресия и злоба. И сега се опитват някакви проститутчици, шантонерки такива, секс – играчки, на различни мутри през годините, преминавали от ръка в ръка, се опитват да се правят на артистки и актриси и да разиграват тези сцени като някакъв сарказъм".

 

"Парите, които ще получим от Сидеров като обезщетение, защото съм сигурен, че ще го осъдим, ще дадем за кауза. С тях ще помогнем на хората, които излизат по площадите на протест," каза Халваджиян. Той коментира, че тази сутрин повечето от половината депутати не са отишли на работа, защото се страхуват от протестите. Продуцентът предложи протестиращите да не ги пуснат да излязат.

 

 

Последно променена в Сряда, 26 Юни 2013 09:59
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате