Димчо Михалевски: Знаехме, че това с Пеевски ще се случи

Събота, 29 Юни 2013 10:47 Публикувана в У нас Прочетена 1230 пъти

Когато обсъждахме кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, знаехме, че ще стане така. Това заяви заместник-председателят на парламентарната група "Коалиция за България" Димчо Михалевски в предаването "Факторът Кошлуков". Той отказа да назове името на този, който е предложил Пеевски, като допусна, че е близко до ума. Категорично обаче се разграничи от кандидатурата.

 

Михалевски разкритикува и решението за създаване на ново министерство - на инвестиционното проектиране. Според него по-добро решение би било да се премахнат нормативите, с които са обрасли инвестициите.

 

Социалистът недоволства и от компромисите, които БСП прави с "Атака" и скандалното поведение на лидера й Волен Сидеров. Той подчерта, че председателят му Сергей Станишев недвусмислено е заплашил Сидеров с предсрочни избори, за да се яви на работа. Михалевски не е убеден, че в партията му няма задкулисие.

Последно променена в Събота, 29 Юни 2013 11:54
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате