Ликът на Цветан Василев на фалшива банкнота от 5000 рубли

Сряда, 03 Юли 2013 14:17 Публикувана в У нас Прочетена 1293 пъти

Народното творчество продължава да се излива в остроумни реплики и подкани правителството на Пламен Орешарски да си подаде оставката. Сред протестиращите вчера се разпространяваха фалшиви банкноти с ликовете на Цветан Василев, Волен Сидеров, Лютви Местан и Сергей Станишев. 

 

С дъжд от жълти стотинки и призиви към Корпоративна търговска банка да върне държавните пари около 60-70 протестиращи посрещнаха напускащите церемонията "Банка на годината", която се състоя снощи в софийския хотел "Шератон", недалеч от мястото на всекидневните протести.

 

Сред присъстващите на церемонията бе и бизнесменът Наколай Банев, който бе изведен от охрната си през страничен вход, за да избегне залпа от дребни монети, съобщи Медиапул.

 

 

Последно променена в Сряда, 03 Юли 2013 14:33
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате