Ябълков оцет, чесън и мед е здравно чудо

Експерти са потвърдили, че това здравно трио може да унищожи и най-често срещаните и необичайни заболявания
Вторник, 13 Август 2013 13:32 Публикувана в Здраве Прочетена 4426 пъти

Мускулни или ставни болки, болест на Алцхаймер, артрит, астма, високо кръвно налягане, хемороиди, безплодие и импотентност, зъбобол, настинки и инфекциозни заболявания, затлъстяване (мощен разрушител на мазнини  и редуктор на тегло), язви, намалява високото кръвно налягане и холестерол, намалява риска от рак на гърдата, – дебелото черво – хранопровод – кожата – стомаха и стимулира имунната система. Решението: ябълков оцет, чесън, мед.

Рецепта:

Ето как можете да направите своето домашно  медицинско чудо.

Поставете в блендер 1 чаша ябълков оцет, 1 чаша  мед, 8 скилидки чесън.

Миксирайте на висока скорост за 60 секунди. Изсипете сместа в стъклен съд. Оставя се в хладилник в продължение на пет дни. Нормалната доза е две супени лъжици в чаша вода или плодов сок, гроздов или портокалов сок  преди закуска.

Много лекари признават, че комбинацията от чесън, ябълков оцет и мед е чудо, че може да лекува всичко от рак до артрит. Проучвания от уважавани университети по целия свят доказват чудото на това домашно лекарство. Експерти са потвърдили, че това здравно трио може да унищожи и най-често срещаните и необичайни заболявания.

В едно проучване за пациентите на д-р Ангъс Питърс от Университета за изследване на артритно болни в Единбург е доказал, че една дневна доза от ябълков оцет и мед намалява болките до 90%. Дневната доза чесън и ябълков оцет  се оказва и мощен разрушител на мазнини и редуктор на тегло, според д-р Реймънд, изследовател в известния център в Лондон за изследване причините на затлъстяването.

Престижното списание British Medical Lancel съобщи, че нивата на холестерола падат значително при доброволци, които са консумирали от вълшебната течност. Едно изследване на 261 възрастни пациенти от Германската асоциация на общопрактикуващите лекари, твърди, че серумният холестерол и триглицеридите – фактори, свързани с риска от сърдечно-съдови заболявания, са намалели значително от редовната употреба на чесън и оцет в храната.

Изследвания към MD Anderson Хюстън онкологичен институт в Хюстън на Пенсилванския държавен университет твърдят, че някои съставки в  комбинацията чесън-ябълков оцет-мед предотвартяват  рак на гърдата, дебелото черво, хранопровода и кожата. Китайският лекар Хен Лий пише, че пациенти, лекувани с това чудо  преди закуска, показват забележително намаляване на високо кръвно налягане и холестерола за по-малко от седмица.

Д-р Джак Солтанов, хранителна експерт от Ню Йорк, похвали ползите от ябълков оцет. Той обелязва забележителни успехи, при болните от артрит .“Аз съм виждал много пациенти с артрит, които започват да се отпускат след употребата на комбинацията, освобождават се от сковаността и пулсиращите болки.“

В рамките само на няколко седмици болните могат да извършват обичайните си дейности, благодарение на този прост тоник. Бокс легендата Мохамед Али казва, че използва дневна доза от чесън, оцет и мед, за да облекчи симптомите на болестта на Паркинсон.

Медът е описан като идеалната храна отбелязва уважаван изследовател. Той съдържа най-малко 31 хранителни вещества, 13 минерали, съставна част от девет витамина, шест киселини и четири ключови ензими.

Пациентите, които приемат  напитка от ябълков оцет и  мед дневно, са по-енергични, имат по-малко настинки или инфекциозни заболявания и като цяло са по-здрави от тези, които не са. Няма съмнение, че този поразителен еликсир може да удължи живота и предпазва от много заболявания.

Последно променена в Сряда, 13 Ноември 2013 16:05
Влезте, за да коментирате