Два автобуса с ММА бойци на Стъки съпровождат Бареков (видео)

Четвъртък, 14 Ноември 2013 12:23 Публикувана в Подземия Прочетена 7260 пъти
Господин "Имаме новина" е неотлъчно следван от Стъки с неговите ММА бойци. Господин "Имаме новина" е неотлъчно следван от Стъки с неговите ММА бойци.

Пробващият се в политиката Николай Бареков е обграден плътно от силоваците на шампиона по свободни боеве Станислав Недков-Стъки, съпругът на Юлияна Дончева. Откакто води предаването си „България без цензура”, Бареков имаше много неприятни инциденти с противници, които често заплашваха да провалят прякото излъчване. Затова от повече от месец Бареков е неизменно следван по петите от сподвижника си Стъки, който организира два автобуса със свои бойци.

Наблюдавали предаването от центъра на събитието обясниха пред Свободен народ он лайн, че така Бареков не само си осигурява охрана, но и истински щит срещу освиркванията и дюдюкането на противниците, дошли на спектакъла му. Те не допускат чужди елементи пред естрадата, на която Бареков води предаването си, а след участието му го съпровождат до колата, за да не пострада от „всенародната любов”.

 

Преди да предприеме тази тактика Бареков се възползваше от мутрите по места. Така изплува печалният образ на Бисер Миланов – Петното. На записа обаче освен Бареков ясно се различава и фигурата на приятеляму  Стъки, с когото заедно те дават инструкции на яките момчета.
Видеото може да проследите тук:
http://vbox7.com/play:7929ac0df1


Бареков е близък със Стъки от времето, когато съпругата му Юлияна Дончева се кандидатира за кмет на Велико Търново, родният град на Стъки. Заради изтърпяни присъди за рекет и насилие, както  и с десетки скандали през 2011 г. той се възползва от съпругата си, като наложи нейната кандидатура. Тогава Бареков направи цели две предавания, за да изчисти позорните петна в биографията на Стъки и го накара да се закълне над Библията, че не е отправял заплахи към кметицата на близко село.


През 2003 г. антимафиотите арестуват Стъкито с първия транш от рекета на горнооряховска търговка - 500 белязани лева. В автомобила му са открити брадва, белезници, метален бокс, бухалка, празни бланки за записи на заповед, както и разпечатки от вътрешната информационна система на МВР с лични данни на бизнесмени По същото време в старата столица вече върви и разследване за рекет на тогавашния приятел на фолк звездата Вероника. Цели 3 месеца гаджето на певицата Недялко Недялков бил тероризиран със заплахи по телефона, бит и тормозен заради дълг от 2000 лв. Тогава фолкфурията заварила пред жилището си отрязаната глава на кучето си. Стъки и съучастникът му се признават за виновни и за двете престъпления. Станислав Недков получава 4 месеца затвор, а Спартак Игнатов – три. Кметицата на търновското село Пчелище твърдеше, че я заплашвал, защото се кандидатирала отново за поста, издигната от партия ГЕРБ. Тогава той целуна Библията в Барековия ефир, кълнейки се, че подобен случай не е имало. Извън семейните обязаности партийните също не прощават на Юлияна Дончева. Кандидатурата й за кмет на Велико Търново повдигна въпроса за кандидат-общинския съветник в листата на „Новото време” Любен Велчев, който е спряган за човека на Иво Карамански в старата столица. 


Сега Бареков готви Стъки за свой наместник във Велико Търново, а поливалентната му съпруга Юлияна Дончева от лайфстайлинга скочи в дълбокото – води предаването „Пряка демокрация” по ТВ7, което се занимава с висшия пилотаж в политиката. В старата столица Бареков обеща и съдействие по изготвянето на документи за искане на лиценз на бойците от ММА спортовете.

 

След предаването "България без цензура" бившият телевизионен водещ се срещна с 45 от спортистите на Стъки и взе решение да поиска лично от спортния министър Мариана Георгиева да получат лиценз. Целта била силовият спорт, който става все по-популярен у нас, да се узакони и дори в НСА да започне подготовка на кадри, които да го преподават. 

 

И докато Стъки се готви за академична кариера, той тренира Бареков. Оказа се, че след като риташе футбол като Бойко Борисов, сега кандидат-политикът се е преориентирал към ММА."Тренирам ММА за удоволствие, преди тренирах футбол и смятам, че на зеления терен се получават много по-лесно травми, отколкото на ринга. Синът ми е на 7 г. и той тренира. В Русия например на всеки турнир може да бъде видян в публиката Путин или Медведев", казва Бареков. 

Последно променена в Понеделник, 18 Ноември 2013 11:40
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате