Менструалните дни на Владимир Путин

Четвъртък, 01 Август 2013 18:15 Публикувана в Гледища Прочетена 1225 пъти
снимка: REUTERS снимка: REUTERS


Преди няколко дни защитниците на човешките права в Русия внесоха предложение работещите жени във фертилна възраст да получават два дена платена отпуска по време на редовната си менструация. Предложението бе внесено от члена на Либералната демократична партия на Русия ( ЛДПС) Михаил Дектярьов.

За никого не е тайна, че ЛДПС е  оглавявана от националиста  Владимир Жириновски - човекът, който притежава ветрило от папки, съдържащи букет от  психиатрични диагнози.  Жириновски е известен с експлозивния си темперамент и с цветущите си ругатни. Той често залива опонентите си с вода в преките телевизионни предавания и е пословичен с гаменското си поведение и отявления си антисемитизъм. 
Наистина е странно, че Жириновски обърна палачинката и оторизира персонала си да защитава правата на жените. Неговият български колега Волен Сидеров, който не му отстъпва в нацистките си възгледи, би трябвало да се поучи от тактиката на Жири, който най-накрая разбра елементарната истина, че е необходимо да галиш котката "по, а не срещу косъма", за да я накараш да мърка. Независимо от цвета, пола и расата й. Или, както казва китайската мъдрост, приписвана на Дън Сяо Пин : " Няма значение какъв цвят е котката, важното е тя да обича господаря си и да лови мишките в плевнята му".
Поводът да вмъкна името на Сидеров в коментара си е разказът на мой приятел, в чиито думи никога не съм се съмнявала. Даже този човек,  известен с уникалния си черен хумор, не можа да преглътне репликата, която ясно чул седейки във виден столичен ресторант. Г-н Сидеров, който се забавлявал в същото заведение, по същото време, отказал да се запознае с младата актриса Александра Сърчаджиева с думите: " Единствената полза, която мога да имам от срещатата си с нея е да я направя на абажур".
Тук е моментът да подчертая, че моето гледище не е насочено към отношението на интелигентните или дегенеративни простаци от рода на Волен или Мишо Шамара, известен под името Биг Ша или според моята индивидуална интерпретация - Big Shit (Голямото г..вно). 
Убедена съм, че Волен, за разлика от Мишо, знае историята на евреите, които преди повече от 5 000 години са преминали Червено море, разцепено от жезъла на Моисей. Надявам се, че лидерът на Атака си дава сметка, че по това време  неандерталските му  пародителите все още са събирали ферментирали плодове, битките около които са предизвикали първите човеконенавистни конфликти. Не съм сигурна за прародителите на Шамара, но съм убедена, че преди 5 000 години те все още са висели по дърветата, а техните нечленоразделни крясъци, ако се позовем на теорията на Юнг за родословното подсъзнание, са се предавали от " урва на урва и от век на век", като най-накрая вдъхновили творчеството на Shi-Ша.
Но да се върнем към предложението за платените менструални дни. Официално внесеният иск беше светкавично отхвърлен от Владимир Путин, който го шкартира, без да прецени, че предложението би могло да се превърне във фундаментален катализатор в борбата за защита на женските права и вече споменатият ефект от начина, по който котката трябва да се гали, за да лови мишки.
Пред медиите Вовата Путин пусна тънката си лалугерска усмивка и каза: "Руските жени изнесоха войната, въпреки менструалните си дни. Не виждам причина нашите съвремени жени да имат нужда от специално отношение. Ето, погледнете  мен - аз в менструалните си дни отивам на рибилов, лов, потапям се с подводници, катеря канари и изобщо се старая да се чувствам добре."
Това недомислено и абсурдно изявление ми напомня изказването  на изтрещелия от сциентологията Том Крус, който даваше съвети на Брук Шийлдс да се тъпче с мултивитамини и да линчува психиатъра си, докато се бори с постродилната си депресия.
И тъй като КГБ не е привърженик на сциентологията, Кремъл моментално разпространи снимка на "Невероятния рибарски улов на президента". Там руският президент гордо позира, държейки в ръцете си половинметрова щука.
Много от посетителите в уебсайта се съмняват в идентичността на снимката. Някои даже смятат, че това е фотомонтаж.  Други са убедени, че Кремъл е изработил "холивудски" макет. Поддръжниците на Путин са сигурни, че той е извадил огромната щука с голи ръце.

Редакцията на Свободен Народ смята, че снимката е автентична, но е направена часове преди стремителния старт на политическия му възход. В този съдбовен ден Вовата уловил Вълшебната щука, която подобно на Златната рибка изпълнява три желания. В тази слънчева сутрин, младият Путин затворил очи и изрекъл вълшебните думи:" по щучему велению, по моему хотению..."

До какво споразумение е стигнал Путин с щуката е известно само в строго секретните архиви на КГБ (ФСБ), но е факт, че нещастното същество и до сега изпълнява желанията му, за които ежедневно се осведомяваме от световните информационни агенции.
Единственото нещо, което никой не дръзва да коментира е какви превръзки използва Путин по време на менструалните си дни.

Фотодокументи за деликатните дни на Президента вижте в:

http://svobodennarod.com/photo-facts/1572-menstrualnite-dni-na-vladimir-putin.html

Последно променена в Петък, 16 Август 2013 10:41
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате