Сексът и Орешарски

Петък, 09 Август 2013 18:27 Публикувана в Гледища Прочетена 1529 пъти
Сексът и Орешарски Снимка: Агенция ПИК

Премиерът Пламен Орешарски разказа пред медиите любимия си виц. Ето го:

Чисто гола жена влиза в бар. Поръчва си бира, а барманът я гледа шашнат.

Тя казва:

- Какво, никога не си виждал гола дама ли?

Той отговаря:

- Не, просто се чудя как ще платите.

Вицът е силно обезсолен, но все пак Орешарски все още е министър-председател. От друга страна, очевидно е решил да си подобри имиджа пред четвъртата власт. Защото на Орешарски никак не му върви с нея.

И е решил да разчупи ледовете. Вероятно пиарът му е казал, че тия долу пред Министерския съвет няма да мирясат, та затова да поговори с журналистите в неформален стил, да ги погъделичка, образно казано, да пусне някоя шега, да го даде малко секси, с други думи, да им се хареса.

И какво по-подходящо от един хубав виц. Сюжетът на смешката също му приляга - сексуално-пазарен. Пазарен, защото Орешарски е икономически експерт, а като премиер раздава пари и знае откъде да ги извади, тъй като не е гол в буквалния смисъл. Сексуален, защото всеки божи ден вече месец и половина протестиращи под прозорците му искат оставката. В това желание може да се открие и сексуален подтекст, тъй като лумпените не подбират много изразните си средства.

Орешарски очевидно има и чувство за хумор. По едно време беше министър на икономиката в правителството на Станишев. И веднъж камерите го засякоха пред събралите се на площада учители да шушне на просветния министър Даниел Вълчев: "Дай да им развалим седенката". Голям майтап падна. После стана голям гаф, защото медиите пуснаха оригиналната фраза навсякъде.

После отново го засякоха, когато се почесваше на едно интимно място, което не е прието да се прави на публични места.

Много преди това като кандидат кмет на СДС пак медиите сгащиха Орешарски на тайна среща с известен олигарх, без да предупреди за това ръководството на партията.Това му коства политическата кариера вдясно.

Но в ляво приеха икономическия експерт. БСП има много експерти и то във всяка област, обаче много бързо се провалят. Друго си е Сергей Станишев да се провикне от трибуната на Бузлуджа: „Другари, ние няма да се поддадем на натиска на улицата! Господин Орешарски, свършете си работата!” Експерт-експерт, ама господин.

Предлагаме и един нов виц, който премиерът може да разказва в тесен приятелски кръг,в закрито помещение, като преди това проверят дали няма записващи камери.

Попитали Радио Ереван

- Вярно ли е, че социалистите в България ще национализират предприятията?

- Не е вярно. Те национализират само успешни предприятия.

Последно променена в Понеделник, 17 Ноември 2014 18:39
Влезте, за да коментирате