соросоиди срещу сталиноиди, османоиди и путиноиди

Сряда, 14 Август 2013 15:16 Публикувана в Гледища Прочетена 953 пъти
Милена Фучеджиева Милена Фучеджиева milenafuchedjieva.blogspot.com

(Пунктоацията на автора е запазена)

предупреждавам, че този текст ще е пропит с неприязънта ми (леко смекчавам чувствата си за пред публика) към русия и наследството й в българия.

от вчера из фейсбук се разпространяват текстове от разни вестници и сайтове в които са изнесени явно верни и точни данни за финансиране на нпо организациите и различните политически и медийни центрове, които ПОДПОМАГАТ протеста. тези данни са били и са ПУБЛИЧНИ. тук няма нито конспирация, нито мистерия, а в крайна сметка е повод за радост, че най-накрая някой друг извън руските ни поробители се интересува от българия.

за мен руснаците винаги ще са такива, тук продължава да има руско робство, и тази дума е напълно описателна за състоянието в което се намира българия от 9 септември 1944 г. насам, и от което не може да се отърси дори и през последните 23 години на демокрация под въпрос.

защо никой не се интересува откъде идва финансирането на медиите на дпс? говори се, че идва от оман, но тези данни никога няма да излязат публично, нито лицата, които са посредници между мюсюлманските пари и медийното завладяване на българската държава.

аз излязох на площада от бяс и видях хората, които бяха там, те бяха обзети от същия бяс като мен. в последствие този бяс беше размит с читалищна артистичност, която отдавам на наивността и липсата на опит на организаторите на протеста, и се надявам по някакъв начин бесът да бъде възстановен през септември за сметка на посредствените пърформанси.

чака ни изключително гнусен септември, който не трябва да бъде май.

не ме интересуват никакви конспиративни теории, интересува ме момента. виждам лицето на саша безуханова, знам биографията й, не ме интересува брат й.

знам кой е иван кръстев, високо интелигентен човек, който от години прокарва демократични практики в българия.

виждам асен генов, който може да не ми е симпатичен, просто защото не ми е симпатичен, а и ми напомня на комсомолец, но съм ЗА неговото финансиране, защото имах нужда веднага след назначението на пеевски да видя страница във фейсбук, която приканваше към протест, #danswithme. имах нужда да знам, че някой организира НЕЩО против ужасното беззаконие. той свърши тази работа.

въпреки неприязънта ми към ръководството на "дневник" и "капитал", които имат проблем с мен може би защото не съм от разград, и имам голяма уста нехаресваща винаги тези, които те харесват, аз съм ЗА те да получат и 5 милиона ако трябва от фондация "америка за българия". ЗА съм, защото се е стигнало до там, че америка трябва да финансира 2 вестника, не 5 или 10, моля, пребройте медийте на пеевски, за да има някаква възможност за медийна независимост в българия.

milenafuchedjieva.blogspot.com

Последно променена в Вторник, 20 Октомври 2015 10:51
Влезте, за да коментирате