Бареков прехвърли баира

Началникът на ТВ7 прати хабер на Ердоган да се стегне
Четвъртък, 15 Август 2013 17:14 Публикувана в Гледища Прочетена 1643 пъти

Шефът на телевизия ТВ7 Николай Бареков заряза апостолската дейност в България и се хвърли смело в световната политика. Той  публикува на личния си сайт видео обръщение към турския премиер Реджеп Ердоган. Наскоро напористият водещ заяви, че възнамерява да става политик.

Сигурно много е мислил откъде да започне политическото си поприще, тъй като настоящите протестиращи явно не му импонират. А той обича да е будител, водач на масите. То пък едни маси, нито се палят, нито се колят, нито обичат Бареков.

И дали на самия Бареков му е хрумнало или някой вещ по геополитическите въпроси го е светнал, но обръщението му към Ердоган е наистина трогателно.

Ето част от посланието Бареково:

"Правя това обръщение към турския премиер г-н Реджеп Ердоган в качеството си на български гражданин, който пръв зададе два публични въпроса към българския държавен глава Росен Плевнелиев и все още нямаме отговор на тези въпроси.

Г-н Ердоган, обръщам се към Вас като български гражданин с цялото ми уважение към институцията и държавата, която представлявате. Правя към Вас граждански иск турската държава и турските политици да не злоупотребяват с ниското ниво на българските политици. Нашите политици в лицето на Бойко Борисов и Росен Плевнелиев се изкушават да заиграват с Вас с цел облагодетелстване с гласовете на турските граждани, имащи право да гласуват в Република България.

Уверявам Ви, че г-н Плевнелиев и г-н Борисов не са на необходимото международно ниво и по този начин излагат моята родина, Република България във Вашите очи, в очите на международната общност и още по-лошо - в очите на българските граждани.

Чрез Вашето оръжие Касим Дал вие поставихте унизителни искания към българската държава и то в нелепото присъствие на българския държавен глава, г-н Росен Плевнелиев.”

Бареков също така не пропуска да заклейми насилието срещу демонстрантите на площад „Таксим”. За белия автобус и насилието над протестиращите пред парламента не се е изказвал. Вероятно поради дребнотемието на българските работи.

Очаква се в най-скоро време Бареков да се обърне към Барак Обама и Владимир Путин. Най-добре към Владимир Владимирович. Но да внимава с тона и исканията, защото има голяма вероятност да му отговори.

Последно променена в Понеделник, 17 Ноември 2014 18:26

4 коментара

 • Връзка на коментара Елизабет Вторник, 20 Август 2013 22:35 публикуван от Елизабет

  ПРОСТАК ! Не съм му казвала от мое име да говори , като казва : "целия български народ". ТОЙ Е УМРЯЛО КУЧЕ ЗА МЕН. ЗА ГЛАВАТА ДА МУ Е ТОВА ПЛЮЕНЕ.

 • Връзка на коментара Венелин Четвъртък, 15 Август 2013 22:38 публикуван от Венелин

  Браво на Бареков за доблестта и истината! Някой трябваше да назове нещата с истинските им имена!

 • Връзка на коментара Ретро лаф на годината Четвъртък, 15 Август 2013 19:22 публикуван от Ретро лаф на годината

  Каза РЕНИ НЕШКОВА и се погледна в огледалото!

 • Връзка на коментара Иван Петров Четвъртък, 15 Август 2013 19:21 публикуван от Иван Петров

  Прав си е Бареков и задава хубави въпроси, но няма кой да му отговори. Президента се крие като мишок, появява се от време на време, прави някоя глупост и пак се крие. Стига вече издънки, нека да си ходи и да започнем на чисто!

Влезте, за да коментирате