Пак евреите са виновни за всичко

Сряда, 21 Август 2013 15:15 Публикувана в Гледища Прочетена 1455 пъти

Ердоган започна да се държи като стара шефрантия в нов бардак. Той  накара пиарите си да го описват като един съвременен Кeмал Ататюрк, но и те не успяха да прикрият факта, че Реджеп за пореден път настъпи лайно, без извинение за израза.


Вчера той заяви, че Израел имал пряко участие в свалянето на президента на Египет Мохамед Морси.
Ай, сиктир, бе, Реджеп! Виж какво става в собствения ти заден двор. Изуй си путурите и изчисти тафтаците в тях, преди да размахваш гърчавото си пръстче срещу когото и да било. По всяка вероятност фактът, че живееш в 1434 година според ислямямският календар ти пречи да видиш света от перспективата на христянската 2013, да не доворим за еврейската 5773 година.


Знаеш ли, Реджеп колко пъти съм чувала подобни изказвания? Даже и от мои сънародници българи, които започват да вярват, че Холокостът е еврейска пропаганда и че Хитлер, с цялата си любов към евреите, ги е пращал да си почиват в суперлуксозни санаториуми. Че Сталин ги е харесвал не по-малко. Че те са се облажили от черната чума в Европа и са изцицали хазните на нефелните средновековни крале на Европа. Че в днешно време правят заговор да разрушат световните финансови гиганти.


Знаеш ли, Реджеп, даже и тези абсурдни теории да са истина, предпочитам да живея под контрола на Богоизбрания народ, отколкото да съществувам в свят, пълен с кръв и насилие. В свят, който ще ме разменят като крава и ще ми нахлузват фереджета, лишавайки ме от елементарни човешки права.


Знаеш ли, Реджеп, че ти и твоите приятелчета сте готови да взривите Земята, само за да докажете смехотворната си неандерталска кауза. И когато това, рано или късно се случи, и фанатизираните ислямистки психопати разцепят планената като диня, вие пак ще обвинявате евреите, че са яхнали най-голямото парче и имат намерение да завладеят Марс.


И за да не стигнем до там, драги ми Реджеп, ти предлагам да изчистиш потурите си, преди да започнеш да крещиш "Кой ми сра в гащите".

Последно променена в Петък, 23 Август 2013 11:21
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате