Лошо, Бареков, лошо!

Четвъртък, 22 Август 2013 17:38 Публикувана в Гледища Прочетена 2089 пъти

Новият политик Николай Бареков пак се качи на черешата. Той очевидно трудно сдържа нервите си, пък още не е започнал кариерата си на партиен лидер. След като каза, че симпатизира на Реформаторския блок, но от там не му отвърнаха с взаимност, той внезапно побесня.

Без излишни предисловия той написа в сайта си дописката под заглавие „Какво работят господата Панчугов, Кънев и Сандов”? Уж им симпатизира, пък взе че се отметна.

Предполагам, че „господата” ще отговорят на този въпрос, както и на следващия: „С какви пари финансират партията си?”

Самият Бареков обясни, че новата му партия „България без цензура” ще се финансира от малкия и средния бизнес. Пък на нас едно птиченце ни каза, че политическата кариера и партията на бившия директор на ТВ7 ще бъде платен и наблюдаван изкъсо от Цветан Василев, шеф на Корпоративна и търговска банка и бъдещ собственик на златната акция в БТК, която държавата се кани да му предостави. Това ако е дребен и среден собственик в България, представете си как биха изглеждали едрите.

Та бъдещият политик да не пали толкова лесно моторетката и да внимава с определенията. Ако му се разсърди Цветан Василев, ще видим какво ще работи Бареков. Защото вече заяви, че не харесва БСП, ДПС и ГЕРБ. Реформаторският блок пък не харесва него. То май нищо не остана? Впрочем, забравихме „Атака”. Но Волен Сидеров надали ще разреши друг трибун да засенчи славата му. Лошо, Бареков, лошо.

Последно променена в Понеделник, 17 Ноември 2014 18:24

5 коментара

 • Връзка на коментара Виктор Кордон Неделя, 25 Август 2013 12:20 публикуван от Виктор Кордон

  Поздрави за автора Рени Нешкова!
  Статията е много хубава и повдига въпроси за задкулисието в българската политика и за нечистоплътните лица, произлизащи или съпричастни с Държавна сигурност, които обезателно и неизменно стоят зад почти всеки политически и икономически проект в нашата Татковина.
  Виктор Кордон

 • Връзка на коментара няма лошо Петък, 23 Август 2013 23:01 публикуван от няма лошо

  няма лошо. всичко свързано със старите партии е обречено на провал. Така че Бареков е най-добре да действа сам

 • Връзка на коментара ммм Петък, 23 Август 2013 11:13 публикуван от ммм

  Абе доста сте си го скалъпили, а не ви отива на името на сайта да сте жълти толкоз... другите поне са се кръстили с подходящи имена!

 • Връзка на коментара Малкото Петък, 23 Август 2013 09:06 публикуван от Малкото

  Това ли наричате да побеснее човек, а именно да зададе логичен въпрос към някого?

 • Връзка на коментара гонзо Петък, 23 Август 2013 08:47 публикуван от гонзо

  Доста хора биха подкрепили Бареков, все пак турнето му "България без цензура" беше доста успешно и никой друг журналист не би си позволил да обиколи странта и да даде трибуна на обикновените хора. Именно с това Бареков си спечели симпатизанти, а и помогна на не малко хора, така че не го подценявайте!

Влезте, за да коментирате