Лъжи, Бареков, лъжи!

Сряда, 06 Ноември 2013 18:04 Публикувана в Гледища Прочетена 1649 пъти

Кандидат-политикът  и лидер на „България без цензура” Николай Бареков за втори път заяви, че ще бъде ликвидиран. Първия път той пак се героизира, след като разтръби в деня за размисъл преди изборите на 12 май за фалшиви бюлетини в печатницата в Констинброд.Сега той хвърли същата бомба, като заяви, че Бойко Борисов е поръчал физическото му ликвидиране.

"Не мога да си позволя бронирани джипове или многобройна охрана", зояви днес Бареков. И излъга. Свободен народ он лайн отдавна разкри, че Бареков всъщност се движи не с два джипа, както той твърди, че е посъветван, а с цели пет.
Публикацията можете да прочетете тук:


http://svobodennarod.com/black-and-white/2621-barekov-se-dvizhi-s-pet-dzhipa-ot-kogo-go-pazyat-nedoumyavat-izbirateli.html


В словоизлиянието си той нападна Бойко Борисов, че е финансирал партията си с общински средства. Така на практика призна, че и той е бил в кюпа. Да не подценява хората, които помнят, че години наред генералът се беше превърнал в част от декора на студиото му. А когато Борисов не беше там, а девет десети от въпросите в интервютата му бяха свързани с прославата му. 

Единствената частица истина беше полупризнанието, че е свързан с най-висши кръгове на бивши и настоящи ченгета. Така и за него като за Делян Пеевски възниква въпросът: Кой?

"Смел човек съм, доказах го. С повече кураж се надявам да постигна крайната цел и да създадем управление, което да се грижи за хората", каза още Бареков. С това остави далеч зад себе си и Жорж Ганчев, който се самообяви за национална икона.

Лъжи, Бареков, лъжи...

 

Но най-много лъже той себе си, защото (дали си вярва?) с платени или заблудени избиратели, както медиите пишат,  няма особен шанс.

Последно променена в Сряда, 06 Ноември 2013 20:07
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате