Въпросът с оставката на Орешарски пак увисна

Събота, 16 Ноември 2013 19:58 Публикувана в Гледища Прочетена 1423 пъти

Денят на толерантността бе посветен на извинението от БСП в лицето на Станишев към ДПС в лицето на Местан. Синът на соцноменклатурата се извини на агента Павел от Държавна сигурност – несъмнени съучастници във „възродителния процес”. Че и полицията не биеше.

Слава Богу, днес тези, дето „не са добре с главата”, а дори и ултрасите проявиха далеч по-голям разум от триото Станишев-Местан-Орешарски, организатори на митинга на Орлов мост. Студентите си останаха в Ректората, ултрасите не посегнаха на „друговерците”. Дори и агитките на „Левски” и ЦСКА не се сбиха. А и отборите им постигнаха равен резултат.


Остава да виси само положението на Орешарски и на неговата оставка. И на кабинета му, разбира се. 

Последно променена в Понеделник, 18 Ноември 2013 08:48
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате