Зимните протести срещу летните протести

Вторник, 18 Юни 2013 15:20 Публикувана в Гледища Прочетена 1112 пъти

Час след като публикувахме интервюто му в svobodennarod.com

http://svobodennarod.com/head-on/710-gerb-dps-i-bsp-ne-dopusnaha-malkite-partii-v-parlamenta.html

Стоян Тодоров изригна в отговор на коментарите във Фейсбук. С неговите мисли откриваме новата ни рубрика СПОР.

И сегашните протести няма да са успешни, защото те нямат политически носител, някаква нормална дясна партия! Българската демокрация е бременна, но няма да роди, а ще абортира и от ембриона ще изскочи Борисов на бял кон. Зад него радостно, ще подтичва и тръска сланинки влюбеното Лили, до нея Цветанов с микрофон в ръка и слушалки на ушите, а най-отзад доволно, ще върти опашка пуделчето Янка. И всичко това благодарение на събудилите се "интелектуалци". ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ВРЪЩАТ БАЙ ГАНЬО НА ВЛАСТ!!!

Къде бяхте досега бе, господа интелектуалци, къде спахте, когато министър-председател на България беше бившият член на БКП, охранителят на Т. Живков - мутрата пожарникар, СИКаджията Б.Борисов? Не прозряхте ли, че тоя човек не е Крали Марко, а чиста проба Бай Ганьо? Не видяхте ли, че тоя самовлюбен човек е демагог и със своят чалга стил и маниери опростачи и раздели нацията? Къде бяхте, когато демокрацията и свободата на словото бяха потъпкани? Не чухте ли разговора с Ваньо Танов, как вади митничари от нелегален цех за бира? Не чухте ли отвратително просташкия разговор в Банкя, където привиква прокурори?

Не видяхте ли, че този човек се държи като султан, като приятеля си Ердоган? Само, че младите и интелигентни хора в Турция протестират, срещу едноличната и деспотична власт на султан Ердоган, а вие тука - да върнете нашият султан Бай Ганьо! Къде бяхте, когато народът февруари протестираше за хляба? Защо не го подкрепихте тогава? Ситият на гладния не вярва! Гледахте отстрани с погнуса и недоумявахте, защо протестират тези. Само ви създават дискомфорт и неудобство.

Къде бяхте на 12-ти май? Домързя ви да гласувате. Спяхте и си почивахте, след нощните партита, изпълнени със суета и показност. И после ревете, че чалгата е превзела духа на българина. Сега разбрахте ли, защо? Защото сте празни, нямате талант, нямате морал, защото сте снобари с изкривена ценностна система и всъщност в тоя случай вие сте носители на чалгата, спасители и пазители на най-големият чалгар в България – Бойко Борисов.

Последно променена в Сряда, 19 Юни 2013 08:53
Влезте, за да коментирате