Веселин Методиев се разплака на сбогуване с поста си в ДСБ

Неделя, 23 Юни 2013 14:04 Публикувана в Фото факти Прочетена 4305 пъти

Членът на ръководството на ДСБ Веселин Методиев се разплака, сбогувайки се с поста си в ръководството на ДСБ на 11-ата конференция на партията. В прочувствено слово той заяви, че във Фейсбук е видял обща снимка на Бойко Борисов, Сергей Станишев, Ахмед Доган. На следващата страница открил портрет на Стефан Савов. Методиев си дал сметка, че за тези 23 години е имал невероятното предизвикателство да бъде заместник на покойния лидер на Демократическата партия и на Иван Костов в ДСБ. "Откъде тръгнахме? Докъде стигнахме?", каза през сълзи Методиев.

 

Той пожела на новоизбраното ръководства - председателя Радан Кънев, евродепутата Светослав Малинов и Димитър Бъчваров, успех, както и да вслушват хората. След това добави: "Тия, дето плачем, трябва да си ходим".

Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате