Мъж сложи главата си в кафез, за да спре цигарите

Четвъртък, 11 Юли 2013 14:27 Публикувана в Свят Прочетена 591 пъти


Турчинът Ибрахим Юсел предприе драстични мерки, за да спре цигарите. След многократни опити да се отърве от навика, той конструира специална клетка, която слага на главата си.

Рано сутринта, той пъха главата си в металната конструкция, заклюява я с катинар и дава ключа на жена си. След което отива на работа. През деня той пие вода със сламка и се храни с малки чипсове, които могат да минат през решетката.
Мъжът с кафез на главата отначало предизвиквал недоумение, но сега съседите,колегите и приятелите му искрено го подкрепят.


Друг интересен начин да откаже цигарите е този на американката Ета Лопес. След като нито един от стандартните начини не помогнал, Ета застанала пред полицейското управление в град Сакраменто, Калифорния и шибнала як шамар на първия полицай. Естествено, веднага била арестувана.

Лопес споделила със съдята, че иска да полежи в затвора, където пушенето е забранено. Съдята я осъдил на 63 дни затвор. 

Последно променена в Четвъртък, 11 Юли 2013 15:02
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате