Жириновски: Властта не е в състояние да въведе ред

Понеделник, 04 Ноември 2013 14:32 Публикувана в Свят Прочетена 742 пъти
снимка: РИА Новости снимка: РИА Новости

Скандалният с поведението си "политически хулиган" Владимир Жириновски заяви, че от дълго време полицията пренебрегва оплакванията на гражданите срещу емигрантите и именно тази тяхна безотговорност е довела до трагичния инцидент в Берюльово, в който бе убит руснакът Егор Щербаков. http://svobodennarod.com/world/3001-palna-boina-gotovnost-na-moskovskata-politziya-sled-izstapleniya-zaradi-ubiistvo-na-mladezh.htmlhttp://svobodennarod.com/world/3039-arestuvaha-ubietza-na-egor-shterbakov.html

Лидерът на Либерално-демократичната партия на Русия (ЛДПР) Жириновски, организира митинг на  площад Пушкин срещу бездействието на полицията и всички сили на сигурността.

Той обвини директно органите на властта в корупция, професионална летаргия и социално безразличие, което води до убийството на невинни руски граждани и нарастване на престъпността. „Властта не само не желае да направи нещо. Властта не е в състояние да въведе ред”, категорично отсече Жириновски в гневната си реч.

Последно променена в Понеделник, 04 Ноември 2013 14:48
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате