Украйна оцени свободата на Тимошенко на 20 милиарда долара

Петък, 15 Ноември 2013 11:34 Публикувана в Свят Прочетена 712 пъти
снимка: thetelegraph.com снимка: thetelegraph.com

„Ако Европа иска свободата на Тимошенко, нека да компенсира с 20 милиарда долара, които Украйна загуби заради нея", заяви първият заместник-председател на управляващата в Украйна партия - Михаил Чечетов, цитиран във вестник Независимая газета.

Според министър-председателят Николай Азаров, неизгодното газово споразумение, което Тимошенко подписа с Русия, е нанесла загуби на Украйна в размера на 20 милиарда долара. Припомняме, че едно от условията на Европейския съюз преди подписването на присъединително споразумение на Украйна с ЕС е управляващите власти да разрешат на Юлия Тимошенко да се лекува в чужбина.

http://svobodennarod.com/world/3173-opozitziyata-v-ukraina-iskame-palnata-reabilitatziya-na-timoshenko.html

http://svobodennarod.com/world/2846-es-iska-osvobozhdavaneto-na-yuliya-timoshenko.html

 

Последно променена в Сряда, 27 Ноември 2013 14:13
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате