Грузия дойде в София с министър и балет

Понеделник, 25 Ноември 2013 15:59 Публикувана в Свят Прочетена 620 пъти
снимака: eli.mama.lt снимака: eli.mama.lt

Външният министър на Грузия - Майя Панджикидзе пристигна на двудневно посещение в България. Министър Панджикидзе ще се срещне с президента Росен Плевнелиев, както и с министри и представители на българския парламент.

Посещението на външния министър на Грузия е свързано с подписването на документ за засилване на сътрудничеството между двете страни. Министър Панджикидзе ще вземе участие и в културните мероприятия в НДК, организирани в чест на грузинската култура, където днес ще има спектакъл на уникалния  грузински танцов балет  „Сухишвили”.

 

Последно променена в Понеделник, 25 Ноември 2013 18:41
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате