Путин и Берлускони пиха по една студена водка

Вторник, 26 Ноември 2013 16:20 Публикувана в Свят Прочетена 531 пъти
илюстрация: electronicfresh.com илюстрация: electronicfresh.com

Вчера, президентът на Русия Владимир Путин се срещна с бившия италиански премиер Силвио Берлускони, съобщи говорителят на държавния глава Дмитрий Песков, като подчерта, че срещата е била неформална.


Някои от международните коментатори не пропуснаха да отбележат, че след  напрегнатия ден, в който руския президент се срещна с президента на Италия -  Джорджо Наполитано, специалния пратеник на генералния секретар на ООН за региона Сахел Романо Проди и папа Франциск, Путин е имал нужда да „изпие по едно с приятел”. 

Някои от тях добавят, че Европа тепърва ще разбере резултата от „ергенското парти” на Путин и Берлускони.

Последно променена в Вторник, 26 Ноември 2013 16:37
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате