Полският президент: Европа подценява манипулациите на Русия

Сряда, 27 Ноември 2013 15:58 Публикувана в Свят Прочетена 702 пъти
снимка: wordpress.com снимка: wordpress.com

Във връзка с решението на Киев да отложи подписването на Споразумението за асоцииране с ЕС, полският президент Бронислав Коморовски заяви, че Европа силно е подценила умението на Русия да манипулира и шантажира зависимите от тях държави, съобщи агенция Франс Прес.

„Брюксел направи основна грешка в преценката си за проблема, който съществува в отношенията между ЕС и Украйна. Това не е въпросът за Юлия Тимошенко, а този за политическия натиск и шантажа, на който е подложена Украйна от източната си съседна”, заяви Коморовски.

 

Последно променена в Сряда, 27 Ноември 2013 17:02
Яна Михайлова

Яна Михайлова завършва Карловия университет в Прага със специалност „Клинична психология“. Работи няколко години в психиатрията на Александровска болница и една година като асистент по психология в софийския университет „Св. Климент Охридски”. Седем години е редактор в списание „Клуб М” , след което заминава за 12 години в САЩ, където работи като завеждащ отдел „Източна Европа” във фирмата „Харт Шафнер и Маркс”. Владее свободно четири езика – английски, руски, чешки и сърбо-хърватски.

Влезте, за да коментирате