Лидерът на КНДР застрелва бившата си любовница, за да се ожени за съперницата й

Понеделник, 13 Януари 2014 14:50 Публикувана в Свят Прочетена 974 пъти
Снимка: celebritynetworth.com Снимка: celebritynetworth.com

След като върховният лидер на КНДР хвърли чичо си на освирепели от глад кучета (http://svobodennarod.com/world/4077-severnokoreiskiyat-lider-zapovyadal-chicho-mu-da-bade-oglozgan-ot-ozvereli-ot-glad-kucheta.html)  и „изчезна” леля си, (http://svobodennarod.com/world/4088-kim-chen-un-izchezna-i-lelya-si.html) , международните медии припомниха, че в края на август тази година Ким Чен Ун „скъса” с предишната си приятелка Хуонг Сонг Уол не със стандартен SMS, а със екзекуция.


Бившата приятелка на севернокорейския лидер беше разстреляна публично, заедно с още десет души, по обвинение в разпространение на порнографски материали, дисидентство и морална деградация.
Сонг Уол, член на изключително популярната в Северна Корея музикална група "Унхасу оркестра", бе арестувана на 17 август, заедно с 10 свои колеги музиканти, по обвинение, че са се снимали докато правят секс, разпространявайки записите във витруалното пространство.
Обвиняемите бяха разстреляни на  20 август в присъствието на членовете на семействата на обвинените, след което близките на екзекутираните бяха изпратени в трудови лагери, тъй като в Северна Корея се смята, че семействата носят колективна вина и отговорност за поведението на всеки от членовете си.
С бившата си годеница Ким Чен Ун се запознава преди 10 години, но се разделя заради настоящата си половинка - И Сол Джу, която също е певица  в "Унхасу оркестра".

Редактор Яна Михайлова

Последно променена в Вторник, 14 Януари 2014 12:41

1 коментар

  • Връзка на коментара лео Понеделник, 13 Януари 2014 17:35 публикуван от лео

    ама вие си упорствате, че историята с кучетата е вярна?

Влезте, за да коментирате