Българката Kristin Kalliope – музикален творец и изпълнител, работи с продуцентите на Мадона, Джанет Джаксън, Джъстин Бийбър и Риана

Тя иска да напише песен и за един велик, български филм
Петък, 08 Юни 2018 10:48 Публикувана в Свят Прочетена 1947 пъти
Дейвид Хевинър и Kristin Kalliope (Христина Ивановска). Заедно те работят над филма “Last Evangelist”. Дейвид Хевинър и Kristin Kalliope (Христина Ивановска). Заедно те работят над филма “Last Evangelist”. Снимка: Профил в Instagram на Kristin Kalliope, https://www.instagram.com/kristinkalliope/?hl=en

Историята на Kristin Kalliope (Христина Ивановска) е повече от интересна, наситена със събития и огромна любов към музиката.

 

Родена в САЩ Kristin Kalliope (Христина Ивановска), се завръща за кратко в България, в Пловдив, за да постави началото на музикалното си образование. Връща се в Калифорния отново с родителите си и с композирани песни с български теми и вдъхновение. Продължава музикалното си образование в Калифорния, а с продуцента на Мадона и Джанет Джаксън създават клипа “I Want you”. Текстът и музиката са на българското момиче и получават над 3 000 000 гледания!

 

Кристин продължава своя творчески път и създава музика (песента се казва “Child Of The King”) и текст към филма “Last Evangelist” („Последният Евангелист”) на Дейвид Хевинър, където е поканена да участва и като актриса, наравно с артистите от „Спасители на плажа” и „Американска Нинджа”. Това събужда у Кристин друг импулс – тя учи и актьорско майсторство в Калифорния. Почитателите не закъсняват – 60 000 прочитания в България и 100 000 прочитания извън страната ни.

 

Сега работи с продуцента на Джъстин Бийбър, Мадона и Риана. През юли 2017 записва песен с рапъра М–DOC и има невероятен успех.

 

Тази година на Кристин й предстои да участва като член на жури на World Championship of Performing Arts - WCOPA (Световен Шампионат на Изкуства за Таланти в Холивуд), подготва се за снимките на Дейвид Хевинър за телевизионния сериал “Last Evangelist”, който ще се снима през лятото. Тече и подготовка за издаване на новия й албум. На Кристин й предстои да учи в частния университет “Los Angelis Film School” със специалност “Music production” (композиране) . Кристин има записани над 38 песни до сега.

 

Тя иска да напише песен и за един ВЕЛИК, както тя се изразява, български филм - и текст, и музика, и изпълнение. Чака български предложения, на български творци, за българската история, която тя знае и обича!

Влезте, за да коментирате